Kontemplativ retreat – trinn 1

Å bli stille innfor Gud bakenfor egne ord, tanker og forestillinger. Veiledning ved Ola Westad og Hilde Sanden-Bjønness.
  • Dato: 11.02.2018 - 16.02.2018

«Kom med til et ensomt sted, hvor vi kan være alene, og hvil litt» inviterte Jesus disiplene. (Mark 6, 31) Slik inviterer vi nå deg til retreat på Lia Gård. Til dager med stillhet og inspirasjon, ledet av to erfarne metodistprester.  Les gjerne mer om retreatene våre.

Kontemplasjon

Kontemplasjon er et alternativ til meditasjon. Mens meditasjon tar i bruk sanser og begrepsapparat, søker den kontemplative bønnen å stilne innfor Gud bakenfor egne ord, tanker og forestillinger.

Å søke den indre stillheten er en måte å overgi seg til Gud på, som åpner for indre legedom og en større mottakelse av Guds kjærlighet. Å vende innover blir derfor i neste omgang å vende utover med den kjærlighet man selv har mottatt.

Kontemplasjon gir en erfaring av å henge sammen med alt, både Gud, skaperverk og medmennesker. Vi bruker bønneredskapet "Centering Prayer" inn i kontemplasjonen.

Dette er en 5-døgns heltaus retreat.

Program

Detaljert program kommer senere. Ankomst vil være søndag ettermiddag, avreise er fredag formiddag.

Hver av retreatdeltakerne vil bo i enkeltrom (så fremt man ikke ønsker å bo sammen) med håndklær, såpe og sengetøy. Er det noen spesielle forhold vi bør kjenne til, som for eksempel allergier, dietter eller handikap, ber vi om å få beskjed om dette på forhånd.

Ledere: Hilde Sanden-Bjønness og Ola Westad. Begge er prester i Metodistkirken, i henholdsvis Horten og Oslo.

Priser

For opphold med helpensjon:

kr 4600,- (Nylia, rom med bad)

Påmelding og mer informasjon

For påmelding og info, kontakt: ola@oslocentral.no

 

Med forbehold om pris- og programendringer.


Kontakt oss

Adresse: Postboks 106, 2481 KOPPANG
Telefon: 62 46 65 00
E-post: retreat@liagard.no

GPS-koordinater
61.56402, 11.17756
 
Klikk her for kart og nærmere veibeskrivelse.